«Надайте та збережіть своєму торту форму – Ацетатна плівка для торта від Десерт Пак» (бортова стрічка – це слово синонім, яке також використовується при назві даного продукту)
Ацетатна плівка має широке використання, наприклад: обтяжка бічної частини, щоб торт не торкався металевого кільця, або упаковки – на десерт не потрапляють бактерії, торт захищений від вологи, транспортування та подача клієнту стає зручнішою.
Широко застосовується при формуванні торта, неважливо мусового чи бісквітного.
Кондитерську стрічку можна використовувати для приготування мусу, чізкейку, шоколаду, прикрас для торта та будь-якого десерту, які ви можете вигадати.
Загальний список застосування кондитерської стрічки залежить лише від вашої фантазії.
Кондитерська бордюрна плівка буває різної товщини та висоти, класичні розміри – це 6, 10, 15 та 20 см, але у нас є інші формати, щоб задовольнити всі потреби клієнтів.